content

Prikbord

Welkom op het prikbord van het Stadsarchief Rotterdam. Hier kunnen bezoekers elkaar helpen bij hun zoektocht naar informatie.

Als u op zoek bent naar informatie over bijvoorbeeld een persoon of een gebouw, kunt u hier uw oproep plaatsen. Weet u hoe u een vragensteller verder kunt helpen? Plaats dan een reactie.

Om een oproep of een reactie te kunnen plaatsen, moet u wel zijn ingelogd in Mijn Archief. Is dat nog niet het geval? Ga dan naar het inlogscherm. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Maak dan eerst een account aan.

 • Datum:
  05 januari 2017
 • Titel:
  Historie Nieuwe Binnenweg 134 & 136
 • Beschrijving:
  Ik zoek informatie van de Nieuwe Binnenweg 134 & 136, met name hoe de woningen er oorspronkelijk uitzagen. Hopelijk kan iemand mij helpen!

Reacties • Tekeningen Nieuwe Binnenweg 136
  Geachte heer/mevrouw,
  Het Stadsarchief Rotterdam heeft het stichtingsdossier uit 1888 van de Nieuwe binnenweg 136. Hier zitten vermoedelijk ook de tekeningen in van hoe het gebouw oorspronkelijk gebouwd is. Deze kunt u digitaal inzien op de studiezaal van het Stadsarchief. Vraag hiervoor vooraf het dossier aan met nummer BW 331/68/1888 (28/2) door het contactformulier in te vullen, of ons op te bellen.
  Met vriendelijke groet,
  Marjoleine Houben, medewerker digitale dienstverlening.
  Gemaakt door Deventit_user_marjoleine.houben op 05-01-2017 om 15:33.


Nieuwe oproep plaatsen