Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
1 zoekresultaat
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Erfgoedstuk
Prentbriefkaart
PBK-10509 Uitnodiging voor 'De Verjaardag van Koning Lodewijk de Enige', een komische voorstelling voor het hele gezin, speciaal geschreven door Koos Meiderts ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Hofplein Rotterdam van 4 december 2010 tot en met 6 februari 2011 in het Hofpleintheater aan de Benthemstraat nummer 13.
Nummer:
PBK-10509
Titel:
Uitnodiging De Verjaardag van Koning Lodewijk de Enige
Beschrijving:
Uitnodiging voor 'De Verjaardag van Koning Lodewijk de Enige', een komische voorstelling voor het hele gezin, speciaal geschreven door Koos Meiderts ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Hofplein Rotterdam van 4 december 2010 tot en met 6 februari 2011 in het Hofpleintheater aan de Benthemstraat nummer 13.
Datering:
2010 - 2011
Toegangsnummer:
4088
Collectie:
Collectie Goeree
Downloadbaar:
Nee
Onderwerpen:
Hofpleintheater
Trefwoorden:
Geografische namen: