Uw zoekacties: Personen

Personen

Raadpleeg de website voor de veelgestelde vragen en een korte zoekhulp. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij vragen, of wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van een akte.

Meer informatie over de bronnen die u hier vindt

U kunt de akte niet vinden

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een akte niet gevonden wordt, afhankelijk van de bron waar u naar opzoek bent, de openbaarheidstermijnen en of de aktes al beschreven zijn en zodoende op naam doorzoekbaar. Als u een akte niet kunt vinden, kunt u kijken op de informatiepagina's die hierboven worden genoemd of, neem contact met ons op.

U kunt de scan niet vinden

Bij digitalisering zijn de volledige akteboeken gedigitaliseerd. Indien dit is gedaan nadat de aktes zijn beschreven is het helaas niet mogelijk om een één op één relatie naar de juiste scan aan te geven. In dat geval ziet u een scanreeks van het hele akteboek. Met behulp van het folio- en aktenummer die in de beschrijving staat kunt u bladeren naar de juiste scan.

Indien er geen scan aanwezig is, kunt u de akte op microfiche inzien (en scannen) op de studiezaal van het Stadsarchief.

Meer informatie over 'Mijn studiezaal'
Rechtsboven in het zoekresultaatvenster ziet u de mogelijkheid om in te loggen in 'Mijn studiezaal'. Dit is een omgeving voor onderzoekers om favoriete archiefrecords op te slaan en eventueel te praten op een nationaal forum van archieven.nl over het onderzoek. U hoeft niet ingelogd te zijn om de scans in te zien of aktes te vinden, alle aktes en scans die wij beschikbaar hebben zijn via onze website raadpleegbaar.

 

beacon
 
 
Passagierslijst
Afvaart 'SS Nieuw Amsterdam' op 02-05-1931 vanaf haven New York
Vertrekdatum:
02-05-1931
Vertrekhaven:
New York
Scheepsnaam:
Nieuw Amsterdam
Van continent:
Noord-Amerika
Naar continent:
Europa
Reiziger:
Marianne Baumbach
John Bruetsch
Geert Buikema
Cornelis Schaap
Joseph Schaap
Adomas Glazanskas
Imre György
Simon Kruijt
Peng Kien Lee
Wasyl Maciejewski
Hella Onkinen
Elizabeth Pehko
Ydo Schaap
Hanns Skolle
John Szabo
Gijsbert Van 't Hof
Antti Heininen
Adrianus van Dinther
Jim Veres
Jan Wiekema
Leon Wizelman
S.P. Nieuwkamp
M. Visser
Toegangsnummer:
318-04 Archieven van de Holland Amerika Lijn (HAL): Passage A
Inventarisnummer:
Folionummer:
67

Gebruik CTRL + scroll om te scrollen

Ga