Uw zoekacties: Personen
Personen

Raadpleeg de website voor de veelgestelde vragen en een korte zoekhulp. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij vragen, of wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van een akte.

 
 

Meer informatie over de bronnen die u hier vindt

U kunt de akte niet vinden

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een akte niet gevonden wordt, afhankelijk van de bron waar u naar opzoek bent, de openbaarheidstermijnen en of de aktes al beschreven zijn en zodoende op naam doorzoekbaar. Als u een akte niet kunt vinden, kunt u kijken op de informatiepagina's die hierboven worden genoemd of, neem contact met ons op.

U kunt de scan niet vinden

Bij digitalisering zijn de volledige akteboeken gedigitaliseerd. Indien dit is gedaan nadat de aktes zijn beschreven is het helaas niet mogelijk om een één op één relatie naar de juiste scan aan te geven. In dat geval ziet u een scanreeks van het hele akteboek. Met behulp van het folio- en aktenummer die in de beschrijving staat kunt u bladeren naar de juiste scan.

Indien er geen scan aanwezig is, kunt u de akte op microfiche inzien (en scannen) op de studiezaal van het Stadsarchief.

Meer informatie over 'Mijn studiezaal'
Rechtsboven in het zoekresultaatvenster ziet u de mogelijkheid om in te loggen in 'Mijn studiezaal'. Dit is een omgeving voor onderzoekers om favoriete archiefrecords op te slaan en eventueel te praten op een nationaal forum van archieven.nl over het onderzoek. U hoeft niet ingelogd te zijn om de scans in te zien of aktes te vinden, alle aktes en scans die wij beschikbaar hebben zijn via onze website raadpleegbaar.

 

beacon
 
 
Doopinschrijving
Doopinschrijving Jean Elie Valeton
Doopdatum:
22-03-1786
Inschrijvingsjaar:
1786
Doopplaats:
Rotterdam
Bron of gezindte:
Doop Waals
Dopeling:
Jean Elie Valeton  
Moeder:
Jeanne Marie Maizonnet  
Vader:
Josué David Valeton  
Getuige:
Jean Elie Valeton  
Madelanie Marie de Loches  
Geboortedatum:
10-03-1786
Opmerkingen:
zie orig. acte
Toegangsnummer:
1-02 Doopregisters, Trouwregisters, Begraafregisters Rotterdam (DTB)
Inventarisnummer:
126

Gebruik CTRL + scroll om te scrollen

Ga