Uw zoekacties: Bouwdossiers en pandkaarten
Bouwdossiers en pandkaarten

Dit is de zoekingang voor bouwdossiers op adres van panden in Rotterdam tot en met oktober 2010. Een klein deel van de tekeningen uit de periode van voor 1905 en tussen 1940-1947 zijn digitaal beschikbaar en kunt u meteen inzien. De overige dossiers zijn nog niet digitaal beschikbaar, deze vraagt u ter inzage in de studiezaal van het Stadsarchief.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de veelgestelde vragen. Bij twijfel, neem contact op met de studiezaal.

 
 

Zoeken op adres

Zoek altijd op straatnaam en huisnummer zonder toevoeging. Zo zoekt u ook binnen huisnummerreeksen in het geval van bijvoorbeeld appartementen.  

Inzien van niet gedigitaliseerde dossiers

Kom langs bij Stadsarchief Rotterdam om dossiers in te zien indien deze nog niet gedigitaliseerd zijn. Maak van te voren een afspraak zodat het dossier alvast voor u klaarligt.

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Houdt rekening met een wachttijd van minimaal 30 minuten voordat de dossiers op de studiezaal beschikbaar zijn. 

Aanvragen van dossiers
Het is mogelijk uw bezoek voor te bereiden door een dossier aan te vragen via het aanvraagicoon (opengeslagen mapje) bij het dossier. Indien u zelf stukken aanvraagt worden direct uw dossiers uit ons depot gehaald als spontaan bezoek zonder afspraak. Dat betekent dat het minimaal een half uur duurt voordat de dossiers op de studiezaal zijn. Indien u hulp nodig heeft, maak dan een afspraak. Er is een maximum  aanvragen van 10 dossiers per bezoek.

beacon
271.958  bouwdossiers en pandkaarten
 
 
 AdresBeschrijvingDatering