Uw zoekacties: Bouwdossiers en pandkaarten

Bouwdossiers en pandkaarten

Dit is de zoekingang voor bouwdossiers op adres van panden in Rotterdam tot en met oktober 2010. Hier vindt u beschrijvingen van in het Stadsarchief Rotterdam aanwezige bouwdossiers en scans indien gedigitaliseerd.

Zoeken op adres
Zoek altijd op straatnaam en huisnummer zonder toevoeging. Zo zoekt u ook binnen huisnummerreeksen in het geval van bijvoorbeeld appartementen. 

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk het overzicht van bouwtekeningen op onze website om na te gaan of wij dossiers beheren van het pand dat u zoekt. Bij twijfel, neem contact op met de studiezaal.

Inzien van niet gedigitaliseerde dossiers
Kom langs bij Stadsarchief Rotterdam om dossiers in te zien indien deze nog niet gedigitaliseerd zijn. Maak van te voren een afspraak zodat het dossier alvast voor u klaarligt.

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Houdt rekening met een wachttijd van minimaal 30 minuten voordat de dossiers op de studiezaal beschikbaar zijn. 

Aanvragen van dossiers
Het is mogelijk uw bezoek voor te bereiden door een dossier aan te vragen via het aanvraagicoon (opengeslagen mapje) bij het dossier. Indien u zelf stukken aanvraagt worden direct uw dossiers uit ons depot gehaald als spontaan bezoek zonder afspraak. Dat betekent dat het minimaal een half uur duurt voordat de dossiers op de studiezaal zijn en u geen hulp nodig heeft van de studiezaalmedewerkers. Indien u wel hulp nodig heeft, maak dan een afspraak. Er is een maximum  aanvragen van 10 dossiers per bezoek.

beacon
20 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
 AdresBeschrijvingDatering