Uw zoekacties: Beeldbank
Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

Filter: TV Mozaïekx
beacon
5  zoekresultaten
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Nummer:
BB-3608
Titel:
Serietitel TV Mozaïek
Beschrijving:
Televisieprogramma Mozaïek International Magazine (MIM) van TV Mozaïek. De 6e Etage, actualiteitenprogramma voor allochtone jongeren, opgenomen in de Oude Haven. Een vertegenwoordiger van de Landelijke Organisatie Belangengroepen Huisvesting (LOBH) en wethouder Vermeulen vertellen over sociaal woningbeleid voor jongeren. Reportage over volwassenenonderwijs voor anderstaligen op LTS De Beukelbrug. Optreden van Kabe Mane op Poetry Park. Reportage over een project voor het opleiden van tweetalige migranten ambtenaren. Beelden op muziek van toeristische activiteiten in Rotterdam. Interviews met wethouder Simons en een vertegenwoordiger van de migrantenorganisatie LSOBA over het WRR (Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid) rapport minderhedenbeleid. Aankondiging van een project voor het vervaardigen van een educatieve film voor kinderen voor het 650-jarig bestaan van Rotterdam. Optreden op Poetry Park.
Datering:
02-07-1989
Toegangsnummer:
4020
Collectie:
TV Mozaïek
Vervaardiger:
Hennah (H.) Draaibaar/ Joan (J.) de Windt
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja
Speelduur:
00:58:30
Onderwerpen:
Fred (F.) de RuiterHenri Johan (Hans) (H.J.) SimonsPim Onno (P.O.) Vermeulen
Gebeurtenis: