Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Geluidsfragment
GV-517 Geluidsregistratie van de openbare hoorzitting op 11 juni 1971 over de Willemstunnel-plannen. Initiatiefnemer ...
Nummer:
GV-517
Beschrijving:
Geluidsregistratie van de openbare hoorzitting op 11 juni 1971 over de Willemstunnel-plannen. Initiatiefnemer van de hoorzitting is architect prof. ir. J.H. van den Broek. Als gespreksleider treedt op prof. dr. W. Begeer. Aan het woord komen: prof. ir. J.H. van den Broek, prof. dr. W. Begeer, ir. L.J.M. Tummers, A. Schmidt, wethouder H.C.C.L. Polak, J.B. Bakema, ir. G. Plantema, directeur van Gemeentewerken, M. Kroon, de heer Hofhuis, student aan de Academie van Bouwkunst; de heer Den Dulk van Stadsontwikkeling, C.P.E. Ribbius, gemeenteraadslid, W. Kooyman, stedebouwkundige en W. Thomassen, burgemeester.
Datering:
11-06-1971
Toegangsnummer:
4011
Collectie:
Collectie Geluid
Auteursrechthouder:
Stadsarchief Rotterdam
Trefwoorden: