Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Technische tekening
1891-91 Kaart van het gebied voor het plan voor het leggen van nieuwe gasbuizen in de Verlengde Kruiskade, Coolsestraat en omgeving en uitbreiding van de openbare Verlichting aldaar. Calque op linnen.
Afmeting:
58x80
Nummer:
1891-91
Titel:
Plan voor het leggen van nieuwe gasbuizen in de Verl. Kruiskade, Coolschestraat enz. en uitbreiding der Openbare Verlichting aldaar
Beschrijving:
Kaart van het gebied voor het plan voor het leggen van nieuwe gasbuizen in de Verlengde Kruiskade, Coolsestraat en omgeving en uitbreiding van de openbare Verlichting aldaar. Calque op linnen.
Datering:
29-10-1891
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Annotatie:
Behorende bij het rapport van de Directeur der Gemeentelijke Gasfabrieken d.d. 29 Oktober 1891 No. 128. Bij inkomend nummer 6190/1891.
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:1000
Onderwerpen:
Gemeentelijke Gasfabriek