Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Technische tekening
D-26 Tekening van de voorgestelde verlenging van een riool door het erf van de gemeente tot onder de brug in de Zwaanshals, naar aanleiding van het verzoek der heren C. van Bommel, A. Glimmerveen en C.B. Parqui. Calque op linnen.
Afmeting:
56x28
Nummer:
D-26
Titel:
Teekening van de voorgestelde verlenging van een riool door het erf der gemeente, kad. Sectie C n° 2005 tot onder de brug in de Zwaanshals, naar aanleiding van het verzoek der Heeren C. van Bommel, A. Glimmerveen en C.B. Parqui
Beschrijving:
Tekening van de voorgestelde verlenging van een riool door het erf van de gemeente tot onder de brug in de Zwaanshals, naar aanleiding van het verzoek der heren C. van Bommel, A. Glimmerveen en C.B. Parqui. Calque op linnen.
Datering:
11-08-1865
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Annotatie:
Gemeente Rotterdam Kadaster Sectie C. `Dit Uittreksel opgemaakt volgens kadastrale plan Rotterdam 11 Augustus 1865. De landmeter (get) Genet. Voor copie comform De Ambtenaar ter Secretarie (get) J Seepers'.
Downloadbaar:
Ja
Geografische namen: