Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Technische tekening
F-282 Calque op linnen van de situatie van het Spoorwegviaduct tussen de Raampoortlaan en het Hofplein, daarnaast is aangegeven welke gedeelten terrein daar aan de gemeente Rotterdam in beheer en onderhoud zijn gegeven.
Afmeting:
48x87
Nummer:
F-282
Titel:
Situatie van den Spoorwegviaduct tusschen de Raampoortlaan en het Hofplein, tevens aangevende welke gedeelten terrein aldaar aan de Gemeente Rotterdam in beheer en onderhoud zijn overgegeven
Beschrijving:
Calque op linnen van de situatie van het Spoorwegviaduct tussen de Raampoortlaan en het Hofplein, daarnaast is aangegeven welke gedeelten terrein daar aan de gemeente Rotterdam in beheer en onderhoud zijn gegeven.
Datering:
1881
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Annotatie:
Bij ink nr 6371/1881. Behandeld in de vergadering van de gemeenteraad van 2 februari 1882, bijlage n° 74 c met a-b. Behoort bij overeenkomst van maart 1882 door de Burgemeester en Wethouders Rotterdam en waarnemend eerstverantwoordelijk ingenieur bij de spoorwegen.
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:200
Geografische namen: