Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Kaart
G-55a Kaart van Feijenoord en een gedeelte van de Stadsdriehoek met een situatieplan van te maken werken op Feijenoord en de aanleg van de spoorwegen. Ontwerp B. Calque op linnen.
Nummer:
G-55a
Titel:
Situatie teekening der werken op Fijenoord. Ontwerp B
Beschrijving:
Kaart van Feijenoord en een gedeelte van de Stadsdriehoek met een situatieplan van te maken werken op Feijenoord en de aanleg van de spoorwegen. Ontwerp B. Calque op linnen.
Datering:
11-1870
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:5000
Afmeting:
73x102
Annotatie:
Behandeld in de vergadering van de gemeenteraad van 5 januari 1871 met bijlage nr. 11 b met a, k- n. Bij inkomend nummer 34/1871. Overgelegd bij kantschrift van 26 maart 1869 nr. 388, getekend door hoofd ingenieur J.A. Kool. Behoort bij de brief van 25 maart 1869 Nr. 159 van de Eerstaanwezend Ingenieur bij de Staatsspoorwegen, Michaëlis.
Trefwoorden: