Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Prentbriefkaart
PBK-2002-140 Aankondiging van de evenementen de Grootste Kleurbende van Nederland van 2 tot en met 8 juni in het Museumpark naast Villa Zebra. Het Wereldcircus op tournee vanaf 2 juni op verschillende locaties. In september op het Noordplein presentatie van Nieuwe plannen voor een theater aan de Rotte, locatie Zaagmolenkade.
Nummer:
PBK-2002-140
Titel:
De Grootste kleurbende van Nederland
Beschrijving:
Aankondiging van de evenementen de Grootste Kleurbende van Nederland van 2 tot en met 8 juni in het Museumpark naast Villa Zebra. Het Wereldcircus op tournee vanaf 2 juni op verschillende locaties. In september op het Noordplein presentatie van Nieuwe plannen voor een theater aan de Rotte, locatie Zaagmolenkade.
Datering:
2002 - 30-09-2002
Toegangsnummer:
4029
Collectie:
Prentbriefkaarten verzameld door het Stadsarchief Rotterdam
Vervaardiger:
Meijer, Jan/ Oppelland, Karin I.
Auteursrechthouder:
Onbekend
Annotatie:
voor
achter
Downloadbaar:
Nee
Uitgever:
Zomerfestivals, Rotterdamse
Geografische namen: