Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
R-1970 Overzicht vanaf het Witte Huis richting Coolsingel. Op de voorgrond Station Beurs langs de spoorlijn, rechts de St. Laurenskerk. Voor het station een klein benzinestation met het opschrift "Benzine". Op de achtergrond de Coolsingel met onder andere het Beursgebouw en het stadhuis. Een tram rijdt onder het viaduct door.
Nummer:
R-1970
Beschrijving:
Overzicht vanaf het Witte Huis richting Coolsingel. Op de voorgrond Station Beurs langs de spoorlijn, rechts de St. Laurenskerk. Voor het station een klein benzinestation met het opschrift "Benzine". Op de achtergrond de Coolsingel met onder andere het Beursgebouw en het stadhuis. Een tram rijdt onder het viaduct door.
Datering:
1945
Toegangsnummer:
4126
Collectie:
Collectie Lex de Herder
Vervaardiger:
Onbekend
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief) CC-BY
Downloadbaar:
Ja