Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
2003-1475 Gezicht op de door het Duitse bombardement van 14 mei 1940 getroffen omgeving van de Zijl, Vissersdijk, het Hang, en de Blaak met grondwerkzaamheden voor het verwijderen van de oude doorgang naar de Leuvehaven, als gevolg van dit bombardement is het centrum van de stad grotendeels verwoest. Op de achtergrond het Witte Huis.
Nummer:
2003-1475
Beschrijving:
Gezicht op de door het Duitse bombardement van 14 mei 1940 getroffen omgeving van de Zijl, Vissersdijk, het Hang, en de Blaak met grondwerkzaamheden voor het verwijderen van de oude doorgang naar de Leuvehaven, als gevolg van dit bombardement is het centrum van de stad grotendeels verwoest. Op de achtergrond het Witte Huis.
Datering:
01-05-1941 - 31-05-1942
Toegangsnummer:
4135
Collectie:
Collectie W. Nijholt
Vervaardiger:
Willem (W.) Nijholt
Auteursrechthouder:
Nijholt, Willem (Erven)
Downloadbaar:
Ja
Geografische namen: