Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
FD-4031 Winkelend publiek loopt door de Hoogstraat. Links bioscoop Thalia met reclame voor de muziekfilm Flirtation Walk uit 1934 (vertaald naar Een liefdesparade in Westpoint) met Dick Powell en Ruby Keeler. Naast de bioscoop de winkel Spapens. Rechts juwelier J. Blom Jr. met uithangbord 'Juweller Old Dutch Silver', daarnaast een winkel met uithangbord 'Nomotta Wol motvrij'.
Nummer:
FD-4031
Beschrijving:
Winkelend publiek loopt door de Hoogstraat. Links bioscoop Thalia met reclame voor de muziekfilm Flirtation Walk uit 1934 (vertaald naar Een liefdesparade in Westpoint) met Dick Powell en Ruby Keeler. Naast de bioscoop de winkel Spapens. Rechts juwelier J. Blom Jr. met uithangbord 'Juweller Old Dutch Silver', daarnaast een winkel met uithangbord 'Nomotta Wol motvrij'.
Datering:
1934-1939
Toegangsnummer:
4144
Collectie:
Collectie Spaarnestad
Vervaardiger:
(fotograaf): Spaarnestad
Downloadbaar:
Ja
Geografische namen: