Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1967-949 Luchtopname van het Hofplein en omgeving, met op de voorgrond de Stationsweg en de Kruiskade, rechts de Coolsingel met De Doelen, de Delftse Poort en de Delftsevaart, links de Rotterdamse Schie met daarachter het Station Hofplein en café-restaurant Loos. Rechtsboven de Rotte en de Pompenburgsingel met de Blauwe molen.
Nummer:
1967-949
Beschrijving:
Luchtopname van het Hofplein en omgeving, met op de voorgrond de Stationsweg en de Kruiskade, rechts de Coolsingel met De Doelen, de Delftse Poort en de Delftsevaart, links de Rotterdamse Schie met daarachter het Station Hofplein en café-restaurant Loos. Rechtsboven de Rotte en de Pompenburgsingel met de Blauwe molen.
Datering:
1937
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Annotatie:
Zie ook III-168-03-15.
Downloadbaar:
Ja
Trefwoorden: