Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1993-3022 Luchtfoto van de voorgevel en het dak van het hoofdgebouw van de Coöperatieve Groothandelsvereeniging "De Handelskamer" (HAKA) aan de Vierhavensstraat en de Lekhaven. Links de Lekstraat, verderop rechts de Keilestraat met de panden van T.H.B. American Diamond, Van Mannekus & Co en het Keilepand van het N.V. Thomsen's Havenbedrijf. Daarachter de Keilehaven. Uit het noordoosten.
Nummer:
1993-3022
Beschrijving:
Luchtfoto van de voorgevel en het dak van het hoofdgebouw van de Coöperatieve Groothandelsvereeniging "De Handelskamer" (HAKA) aan de Vierhavensstraat en de Lekhaven. Links de Lekstraat, verderop rechts de Keilestraat met de panden van T.H.B. American Diamond, Van Mannekus & Co en het Keilepand van het N.V. Thomsen's Havenbedrijf. Daarachter de Keilehaven. Uit het noordoosten.
Datering:
26-11-1932
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Downloadbaar:
Ja
Onderwerpen:
HAKA (Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer)