Uw zoekacties: Beeldbank
Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
XXV-769-1 Overzicht vanaf het pand van Wijnmalen & Hausmann aan de Glashaven van de Wijnhaven noordzijde en de Posthoornsteeg en omgeving, met verderop de Evangelisch Lutherse kerk aan de Wolfshoek. Op de achtergrond links de fabriek van de firma Erven J. Van Nelle aan de Leuvehaven en de Sint-Dominicuskerk aan het Steiger en Hoogstraat, en rechts de Sint-Laurenskerk. Uit het zuiden.
Nummer:
XXV-769-1
Beschrijving:
Overzicht vanaf het pand van Wijnmalen & Hausmann aan de Glashaven van de Wijnhaven noordzijde en de Posthoornsteeg en omgeving, met verderop de Evangelisch Lutherse kerk aan de Wolfshoek. Op de achtergrond links de fabriek van de firma Erven J. Van Nelle aan de Leuvehaven en de Sint-Dominicuskerk aan het Steiger en Hoogstraat, en rechts de Sint-Laurenskerk. Uit het zuiden.
Datering:
22-04-1912
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Hijkus Aeschinus (H.A.) van Oudgaarden
Downloadbaar:
Ja
Geografische namen: