Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1973-492 Overzicht vanaf de torenflat van het Bouwcentrum van het concertgebouw De Doelen aan het Schouwburgplein, op de voorgrond het Kruisplein. Verderop rechts de Lijnbaanflats en omgeving, links het Weena en aan het uiteinde het Hofplein. Op de achtergrond de torens van het Stadhuis en de Laurenskerk. Uit het westen.
Nummer:
1973-492
Beschrijving:
Overzicht vanaf de torenflat van het Bouwcentrum van het concertgebouw De Doelen aan het Schouwburgplein, op de voorgrond het Kruisplein. Verderop rechts de Lijnbaanflats en omgeving, links het Weena en aan het uiteinde het Hofplein. Op de achtergrond de torens van het Stadhuis en de Laurenskerk. Uit het westen.
Datering:
10-04-1973
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Gemeentearchief Rotterdam
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja
Afmeting:
24x30
Geografische namen: