Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
VII-292-03-70-27 Luchtopname van werkzaamheden bij het Leuvehavencomplex, met links de Nieuwe Leuvebrug en verderop de Schiedamsedijk. Op de voorgrond de Nieuwe Maas en het koopvaardijmonument 'De Boeg' bij de Boompjes. In het midden van voor naar achter Scheepmakershaven, Rederijhaven, en Bierhaven, en rechts daarvan de Gedempte Glashaven. Uit het zuiden.
Nummer:
VII-292-03-70-27
Beschrijving:
Luchtopname van werkzaamheden bij het Leuvehavencomplex, met links de Nieuwe Leuvebrug en verderop de Schiedamsedijk. Op de voorgrond de Nieuwe Maas en het koopvaardijmonument 'De Boeg' bij de Boompjes. In het midden van voor naar achter Scheepmakershaven, Rederijhaven, en Bierhaven, en rechts daarvan de Gedempte Glashaven. Uit het zuiden.
Datering:
1956
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Bart (H.J.L.) Hofmeester
Auteursrechthouder:
Dijkstra, Roel
Annotatie:
Zie Het Vrije Volk van 10 oktober 1956.
Downloadbaar:
Nee
Afmeting:
19x29,5