Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
VII-292-03-70-30-03 Luchtopname van Leuvehaven, met werkzaamheden voor de vernieuwing van de Nieuwe Leuvebrug. Op de voorgrond de Nieuwe Maas en de Boompjes met het koopvaardijmonument 'De Boeg', op de achtergrond een gedeelte van de Zalmhaven, rechts de Maastorenflat aan het Vasteland en verderop rechts de Schiedamsedijk en het pand van de GGD. Uit het zuidoosten.
Nummer:
VII-292-03-70-30-03
Beschrijving:
Luchtopname van Leuvehaven, met werkzaamheden voor de vernieuwing van de Nieuwe Leuvebrug. Op de voorgrond de Nieuwe Maas en de Boompjes met het koopvaardijmonument 'De Boeg', op de achtergrond een gedeelte van de Zalmhaven, rechts de Maastorenflat aan het Vasteland en verderop rechts de Schiedamsedijk en het pand van de GGD. Uit het zuidoosten.
Datering:
1956
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Auteursrechthouder:
Aviodrome Luchtfotografie
Downloadbaar:
Nee
Afmeting:
24x30