Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1970-961 Nationaal Kegelconcours. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de kegelclub 'Anti Poedel' is in Schiedam in het gebouw Odeon een nationaal kegelconcours gehouden. De openingsbal werd geworpen door de heer Vuyk, erevoorzitter van de Rotterdamsche Kegelclub. ook de erevoorzitter van 'Anti Poedel' de heer Honnerlage Grete was erbij.
Nummer:
1970-961
Beschrijving:
Nationaal Kegelconcours. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de kegelclub 'Anti Poedel' is in Schiedam in het gebouw Odeon een nationaal kegelconcours gehouden. De openingsbal werd geworpen door de heer Vuyk, erevoorzitter van de Rotterdamsche Kegelclub. ook de erevoorzitter van 'Anti Poedel' de heer Honnerlage Grete was erbij.
Datering:
15-08-1915
Toegangsnummer:
4282
Collectie:
Collectie Historiefoto's
Vervaardiger:
Rembrandt Atelier
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief) CC-BY
Downloadbaar:
Ja
Onderwerpen:
(K.) Vuyk/ Mattheus (M.L.) Honnerlage Grete/ Rotterdamse Kegelclub/ Anti Poedel
Trefwoorden:
Namen:
Geografische namen: