Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
2008-7 Stereofoto. Zicht op het gebied tussen de Leeuwenstraat, Westewagenstraat, Sint Laurensstraat, Hoogstraat en het Roodezand na het bombardement van mei 1940. In het midden achterin is het Schielandshuis te zien met daarnaast de toren van de Bijenkorf. De restanten rechts van de Bijenkorftoren zijn van het C&A-gebouw. De foto is genomen vanaf de Krattenbrug.
Nummer:
2008-7
Beschrijving:
Stereofoto. Zicht op het gebied tussen de Leeuwenstraat, Westewagenstraat, Sint Laurensstraat, Hoogstraat en het Roodezand na het bombardement van mei 1940. In het midden achterin is het Schielandshuis te zien met daarnaast de toren van de Bijenkorf. De restanten rechts van de Bijenkorftoren zijn van het C&A-gebouw. De foto is genomen vanaf de Krattenbrug.
Datering:
05-1940 - 07-1940
Toegangsnummer:
4303
Collectie:
Stereofoto's
Vervaardiger:
Onbekend
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief) CC-0
Downloadbaar:
Ja