Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1975-1921 Luchtopname van de omgeving van de Rooms-Katholieke kerk aan de Kerkweg in Kethel, met links van de kerk de pastorie en linksonder de Joppelaan. Op de achtergrond weilanden. Uit het oosten.
Nummer:
1975-1921
Beschrijving:
Luchtopname van de omgeving van de Rooms-Katholieke kerk aan de Kerkweg in Kethel, met links van de kerk de pastorie en linksonder de Joppelaan. Op de achtergrond weilanden. Uit het oosten.
Datering:
10-06-1939
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Downloadbaar:
Ja
Afmeting:
24x30
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1983-1468a Luchtopname van de Polderweg in Schiedam, uit het zuidoosten, met verderop de spoorlijn Schiedam-Delft met de spoorbrug over de Poldervaart. Op de achtergrond de Joppelaan en de Kerkweg met kerk van Jacobus de Meerdere.
Nummer:
1983-1468a
Beschrijving:
Luchtopname van de Polderweg in Schiedam, uit het zuidoosten, met verderop de spoorlijn Schiedam-Delft met de spoorbrug over de Poldervaart. Op de achtergrond de Joppelaan en de Kerkweg met kerk van Jacobus de Meerdere.
Datering:
22-06-1983
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Gemeentearchief Rotterdam
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja
Afmeting:
24x30