Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Foto
III-168-03-53 Luchtopname van de omgeving van de Sint-Laurenskerk aan het Grotekerkplein, met daarachter de Binnenrotte en in het verlengde de Kaasmarkt met het stadhuis en parallel daaraan de Hoogstraat. Links op de achtergrond de Gemeentebibliotheek aan de Nieuwemarkt.
Nummer:
III-168-03-53
Beschrijving:
Luchtopname van de omgeving van de Sint-Laurenskerk aan het Grotekerkplein, met daarachter de Binnenrotte en in het verlengde de Kaasmarkt met het stadhuis en parallel daaraan de Hoogstraat. Links op de achtergrond de Gemeentebibliotheek aan de Nieuwemarkt.
Datering:
1922
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Downloadbaar:
Ja
 
 
 
 
 
Foto
1968-337 Uitzicht vanaf de stadhuistoren van de Sint-Laurenskerk met de toren in de steigers en de Binnenrotte met het spoorviaduct. Op de voorgrond het Stadstimmerhuis aan het Rodezand en omgeving, op de achtergrond het station Blaak, het Witte Huis, en de spoorhefbrug.
Nummer:
1968-337
Beschrijving:
Uitzicht vanaf de stadhuistoren van de Sint-Laurenskerk met de toren in de steigers en de Binnenrotte met het spoorviaduct. Op de voorgrond het Stadstimmerhuis aan het Rodezand en omgeving, op de achtergrond het station Blaak, het Witte Huis, en de spoorhefbrug.
Datering:
1960
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Onbekend
Downloadbaar:
Nee
Trefwoorden:
Geografische namen: