Uw zoekacties: Beeldbank
Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
III-310-19 Luchtopname van het stadsdeel Rubroek, in de omgeving van Hugo de Grootstraat. Op de voorgrond de Goudsesingel met het Industriegebouw, rechts het Oostplein met molen De Noord en verderop de Gedempte Slaak. In het midden de Hoge Boezem, en op de achtergrond links de Goudse Rijweg met de Allerheiligste Verlosserkerk. Uit het zuidwesten.
Nummer:
III-310-19
Beschrijving:
Luchtopname van het stadsdeel Rubroek, in de omgeving van Hugo de Grootstraat. Op de voorgrond de Goudsesingel met het Industriegebouw, rechts het Oostplein met molen De Noord en verderop de Gedempte Slaak. In het midden de Hoge Boezem, en op de achtergrond links de Goudse Rijweg met de Allerheiligste Verlosserkerk. Uit het zuidwesten.
Datering:
1950
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Downloadbaar:
Ja
Afmeting:
38x58