Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
1  zoekresultaat
sorteren op:
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Affiche
AF-10552 Aankondiging voor bokswedstrijden georganiseerd door het Nationaal Arbeidsfront, afdeling Gemeenschap Vreugde en Arbeid en Lichamelijke Opvoeding in Odeon. Met wedstijden voor het kampioenschap van Nederland tussen Rinus de Boer - Dorus Elten, Jan de Bruin - Diessen en Daaf Baan - Sprenkels. Amateurpartijen: F. Wijngaard - J. Klopper. Promotor Theo Huizenaar.
Nummer:
AF-10552
Beschrijving:
Aankondiging voor bokswedstrijden georganiseerd door het Nationaal Arbeidsfront, afdeling Gemeenschap Vreugde en Arbeid en Lichamelijke Opvoeding in Odeon. Met wedstijden voor het kampioenschap van Nederland tussen Rinus de Boer - Dorus Elten, Jan de Bruin - Diessen en Daaf Baan - Sprenkels. Amateurpartijen: F. Wijngaard - J. Klopper. Promotor Theo Huizenaar.
Datering:
10-11-1943
Toegangsnummer:
4068
Collectie:
Collectie affiches Tweede Wereldoorlog
Auteursrechthouder:
Vrij van auteursrechten
Annotatie:
Nummer beeldbank WO2 206169 (signatuur P. Z.)
Afmeting:
A1 formaat 79,5x54,5 cm
Downloadbaar:
Ja
Drukker:
Gemeentedrukkerij Rotterdam