Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Erfgoedstuk
Technische tekening
160-1 Plan van de te bouwen vergaderkamer voor de Diakenen van de Sint-Laurenskerk aan de Binnenrotte, met plattegrond. [Blad A].
Afmeting:
50x79,5
Nummer:
160-1
Titel:
Plan der Vergader Kamer van B.B. Diakenen der Nederduitsch Gereformeerde Gemeente te Rotterdam
Beschrijving:
Plan van de te bouwen vergaderkamer voor de Diakenen van de Sint-Laurenskerk aan de Binnenrotte, met plattegrond. [Blad A].
Datering:
1845
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Annotatie:
Behandeld in de Gemeenteraad op 24 juli 1845, met bijlage 14. Bij inkomend nummer 1754/1845.
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:50
Onderwerpen:
Grote of Sint-Laurenskerk/ Nederduits Gereformeerde Gemeente, per 1816? Nederlandse Hervormde Gemeente, Rotterdam, per 1951 Hervormde Gemeente Rotterdam-Centrum
Geografische namen:
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Technische tekening
1002 Calque op linnen toelichtende het voorstel om aan de Diaconie der Nederduitse Gereformeerde Gemeente af te staan alle rechten, welke de gemeente kan doen gelden op een daarachter gelegen gedeelte grond.
Afmeting:
26,5x43,5
Nummer:
1002
Titel:
Uittreksel uit het kadastrale plan Gemeente Rotterdam Sectie L
Beschrijving:
Calque op linnen toelichtende het voorstel om aan de Diaconie der Nederduitse Gereformeerde Gemeente af te staan alle rechten, welke de gemeente kan doen gelden op een daarachter gelegen gedeelte grond.
Datering:
1888
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Annotatie:
Bij inkomend nummer 4646/88. Behandeld in de Gemeenteraad op 13 september 1888, met bijlage 689c, met a, b, d en f. Behoort bij het advies aan diakenen der Nederduitsche Gereformeerde Gemeente te Rotterdam. Op de tekening staan de namen van de eigenaren van de stukken grond. Rechtsonderin staat ook nog een aantekening, afgegeven door de bewaarder van het kadaster te Rotterdam op 3 augustus 1888
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:1250
Geografische namen: