Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Erfgoedstuk
Foto
21296-4-38 Commissaris van de koningin mr. J. Klaasesz verricht met de ontzetting van Pallas Athene de officiële opening van de uitgebreide en vernieuwde academiegebouwen aan de G.J. de Jonghweg.
Nummer:
21296-4-38
Beschrijving:
Commissaris van de koningin mr. J. Klaasesz verricht met de ontzetting van Pallas Athene de officiële opening van de uitgebreide en vernieuwde academiegebouwen aan de G.J. de Jonghweg.
Datering:
12-03-1969
Toegangsnummer:
4121
Collectie:
Collectie Ary Groeneveld
Vervaardiger:
Ary (A.) Groeneveld
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief) CC-0/ Stadsarchief Rotterdam
Downloadbaar:
Ja
Onderwerpen:
Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen, per 1988 Hogeschool Rotterdam & Omstreken/ Jan (J.) Klaasesz
Geografische namen:
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Nummer:
BB-4445
Titel:
Indianenproject op school in Ridderkerk en IJsselmonde
Beschrijving:
Ruwe opnamen. Op school wordt gedurende een week een project gedaan over Indianen. Jongeren voeren dans op in gymzaal. Een van de dansers licht de dans toe. Titel: Het geroofde thuisland. Jongeren in een kring in een schoolklas dragen teksten voor over het verkoop van land van de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Er zijn gedichten gemaakt en er wordt gedanst. Er wordt poppenkast gespeeld olv een docente. Vanaf 26' worden statistieken gemaakt door leerlingen van de projecten op school. Er wordt ook gefotografeerd en gefilmd door de leerlingen. Vanaf 29' bespreking van SKVR-medewerkers over het programma. Zie ook BB-4452 (deels identiek).
Datering:
06-1977
Toegangsnummer:
4008
Collectie:
Beeldarchief Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam SKVR
Vervaardiger:
Onbekend
Auteursrechthouder:
SKVR
Annotatie:
Videotape Sony V 60H - slechte geluidskwaliteit
Downloadbaar:
Nee
Speelduur:
01:07:00
Onderwerpen:
SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam)
Geografische namen: