Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
3  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
Erfgoedstuk
XXXIII-569-39-6  Puinresten na het bombardement van 14 mei 1940. Het telefoonkantoor, uit het zuidwesten aan de Botersloot. Rechts de Nieuwemarkt waar een klein stukje van de Gemeentebibliotheek zichtbaar is en ook het standbeeld De Maagd van Holland.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Erfgoedstuk
WN-195  De bouw van het nieuwe bedrijfspand voor de industrie- en metaalmaatschappij Rouppe en van der Voort aan de Botersloot nummer 11 ontworpen door architectenbureau Kraaijvanger. In het gebouw komen kantoren, magazijnen en toonzalen.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Erfgoedstuk
WN-194  De bouw van het nieuwe bedrijfspand voor de industrie- en metaalmaatschappij Rouppe en van der Voort aan de Botersloot nummer 11 ontworpen door architectenbureau Kraaijvanger. In het gebouw komen kantoren, magazijnen en toonzalen. In de verte op de achtergrond is de nieuwe bebouwing, Wereldhaven (1942), aan de Goudsesingel te zien.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie