Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
1  zoekresultaat
sorteren op:
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
1972-129 Luchtopname van het Schieplein en omgeving, met op de voorgrond het Noorderkanaal, links de Vlaggemansbrug en rechts de Bergsluis. In het midden links de (Overschiese) Kleiweg, en op de achtergrond links het vliegveld Zestienhoven, rechts de G.K. van Hogendorpweg en een gedeelte van Schiebroek. Uit het zuidoosten.
Nummer:
1972-129
Beschrijving:
Luchtopname van het Schieplein en omgeving, met op de voorgrond het Noorderkanaal, links de Vlaggemansbrug en rechts de Bergsluis. In het midden links de (Overschiese) Kleiweg, en op de achtergrond links het vliegveld Zestienhoven, rechts de G.K. van Hogendorpweg en een gedeelte van Schiebroek. Uit het zuidoosten.
Datering:
11-11-1971
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Auteursrechthouder:
Aviodrome Luchtfotografie
Downloadbaar:
Nee
Afmeting:
30x40
Geografische namen: