Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
2023-19 De gevel van het Schielandshuis, onderkomen van het Museum van Oudheden en Museum Boymans, vlak na de grote brand. Op straat kijken mensen naar de ravage. Links het pand van een schoenenmaker.
Nummer:
2023-19
Beschrijving:
De gevel van het Schielandshuis, onderkomen van het Museum van Oudheden en Museum Boymans, vlak na de grote brand. Op straat kijken mensen naar de ravage. Links het pand van een schoenenmaker.
Datering:
02-1864
Toegangsnummer:
4187
Collectie:
Vroege foto's
Vervaardiger:
Onbekend
Downloadbaar:
Ja
Trefwoorden:
Geografische namen:
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
2023-10 De voorgevel van het Schielandshuis, onderkomen van het Museum van Oudheden en Museum Boymans, de Rotterdamse bibliotheek en tot 1900 het archief.
Nummer:
2023-10
Beschrijving:
De voorgevel van het Schielandshuis, onderkomen van het Museum van Oudheden en Museum Boymans, de Rotterdamse bibliotheek en tot 1900 het archief.
Datering:
circa 1900
Toegangsnummer:
4187
Collectie:
Vroege foto's
Vervaardiger:
Onbekend
Auteursrechthouder:
Vrij van auteursrechten
Downloadbaar:
Ja
Onderwerpen:
Museum Boijmans Van Beuningen/ Museum Rotterdam
Trefwoorden:
Geografische namen: