Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
2  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
Erfgoedstuk
1980-5355  Vanaf Station Hofplein zicht de Agniesebuurt in noordoostelijke richting. Op de voorgrond aan de Raampoortstraat staan een aantal wagens geparkeerd. Over de Benthemlaan rijden fietsers. In het midden van het door het bombardement van 14 mei 1940 verwoeste gebied staat een hal van de n.v. Ver. Ladderfabrieken. Rechts op de foto loopt het spoor van de Hofpleinlijn naar Den Haag. Op de achtergrond is de bebouwing van de Teilingerstraat zichtbaar.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Erfgoedstuk
1980-5354  Vanaf Station Hofplein zicht de Agniesebuurt in noordelijke richting. Op de voorgrond de verwoeste omgeving van de Bokelstraat, Zomerhofstraat en Simonstraat. Op de achtergrond zijn gespaard gebleven woningen aan o.a. de Teilingerstraat te zien. Op de achtergrond in het midden steekt de Ungerflat boven de bebouwing uit. Op de voorgrond staat een wagen met daarop de reclame 'Breders Mosterd'.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie