Uw zoekacties: Personen

Personen

Raadpleeg de website voor de veelgestelde vragen en een korte zoekhulp. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij vragen, of wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van een akte.

Meer informatie over de bronnen die u hier vindt

U kunt de akte niet vinden

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een akte niet gevonden wordt, afhankelijk van de bron waar u naar opzoek bent, de openbaarheidstermijnen en of de aktes al beschreven zijn en zodoende op naam doorzoekbaar. Als u een akte niet kunt vinden, kunt u kijken op de informatiepagina's die hierboven worden genoemd of, neem contact met ons op.

U kunt de scan niet vinden

Bij digitalisering zijn de volledige akteboeken gedigitaliseerd. Indien dit is gedaan nadat de aktes zijn beschreven is het helaas niet mogelijk om een één op één relatie naar de juiste scan aan te geven. In dat geval ziet u een scanreeks van het hele akteboek. Met behulp van het folio- en aktenummer die in de beschrijving staat kunt u bladeren naar de juiste scan.

Indien er geen scan aanwezig is, kunt u de akte op microfiche inzien (en scannen) op de studiezaal van het Stadsarchief.

Meer informatie over 'Mijn studiezaal'
Rechtsboven in het zoekresultaatvenster ziet u de mogelijkheid om in te loggen in 'Mijn studiezaal'. Dit is een omgeving voor onderzoekers om favoriete archiefrecords op te slaan en eventueel te praten op een nationaal forum van archieven.nl over het onderzoek. U hoeft niet ingelogd te zijn om de scans in te zien of aktes te vinden, alle aktes en scans die wij beschikbaar hebben zijn via onze website raadpleegbaar.

 

beacon
 
 
Passagierslijst
Afvaart 'SS Noordam' op 07-06-1916 vanaf haven Rotterdam
Vertrekdatum:
07-06-1916
Vertrekhaven:
Rotterdam
Scheepsnaam:
Noordam
Van continent:
Europa
Naar continent:
Noord-Amerika
Reiziger:
Jan Blom
Stefania Bojarek
Leontine Staels
George Kolesor
Ilona Besztercy
Franciska Wiedenska
Golde Thorn
Maria Maslanska
Nienczyk Miscinski
Anna Marzec
Jetti Winder
Sophie Kosierowska
Franciska Markiewicz
Josefa Depa
Albert van Jeveren
Scheindel Rudowitz
Toegangsnummer:
318-04 Archieven van de Holland Amerika Lijn (HAL): Passage A
Inventarisnummer:
923
Folionummer:
48

Gebruik CTRL + scroll om te scrollen

Ga