Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Kaart
G-61 Kaart van het eiland Feijenoord en bijbehorende havens, behorende bij de ontwerpovereenkomst met de Rotterdamsche Handelsvereeniging betreffende de uitbreiding van de gemeente en het maken van handelsinrichtingen op Fijenoord. Calque op linnen.
Nummer:
G-61
Titel:
Kaart behoorende bij de ontwerp-overeenkomst met de Rotterdamsche Handels-Vereeniging betreffende de uitbreiding der gemeente en het maken van Handelsinrigtingen op Feijenoord
Beschrijving:
Kaart van het eiland Feijenoord en bijbehorende havens, behorende bij de ontwerpovereenkomst met de Rotterdamsche Handelsvereeniging betreffende de uitbreiding van de gemeente en het maken van handelsinrichtingen op Fijenoord. Calque op linnen.
Datering:
1872
Toegangsnummer:
4014
Collectie:
Rotondetekeningen
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja
Schaalaanduiding:
1:2500
Afmeting:
59x90
Annotatie:
Behandeld in de Gemeenteraad op 11 december 1872, met bijlage 678e, met a-d en f-v. Hoort bij het akkoord van de Rotterdamsche Handelsvereeniging, ondertekend door L. Pincoffs en Aug. Thentbergh.
Onderwerpen:
Rotterdamsche Handelsvereeniging (RHV)/ Handelsinrigtingen op Feijenoord