Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Foto
III-168-03-48 Luchtopname van het warenhuis de Bijenkorf aan de Schiedamse Vest, met links het Van Hogendorpsplein en omgeving en het Calandplein met het Calandmonument en daar tegenover de Passage. Op de achtergrond links de Sint-Dominicuskerk aan het Steiger, in het midden de Zeevischmarkt aan de Blaak en de Keizersbrug, en rechts de Wolfshoek met de Evangelisch Lutherse Kerk en de Leuvehaven. Uit het westen.
Nummer:
III-168-03-48
Beschrijving:
Luchtopname van het warenhuis de Bijenkorf aan de Schiedamse Vest, met links het Van Hogendorpsplein en omgeving en het Calandplein met het Calandmonument en daar tegenover de Passage. Op de achtergrond links de Sint-Dominicuskerk aan het Steiger, in het midden de Zeevischmarkt aan de Blaak en de Keizersbrug, en rechts de Wolfshoek met de Evangelisch Lutherse Kerk en de Leuvehaven. Uit het westen.
Datering:
1930
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
KLM Aerocarto
Downloadbaar:
Ja