Uw zoekacties: Beeldbank
Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Lees meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal op deze pagina.

beacon
2  zoekresultaten
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
VII-168-00-00-232-03b Luchtopname van Europoort en Oostvoorne (achtergrond), met op de voorgrond het Calandkanaal, links de Dintelhaven en rechts de British Petroleum Raffinaderij bij de 6e Petroleumhaven bij het Beerkanaal, en verderop het Brielse Gat. In het midden het Brielse Meer, daarachter het eiland Voorne-Putten en het Haringvliet. Op de achtergrond het eiland Goeree-Overflakkee. Uit het noorden.
Nummer:
VII-168-00-00-232-03b
Beschrijving:
Luchtopname van Europoort en Oostvoorne (achtergrond), met op de voorgrond het Calandkanaal, links de Dintelhaven en rechts de British Petroleum Raffinaderij bij de 6e Petroleumhaven bij het Beerkanaal, en verderop het Brielse Gat. In het midden het Brielse Meer, daarachter het eiland Voorne-Putten en het Haringvliet. Op de achtergrond het eiland Goeree-Overflakkee. Uit het noorden.
Datering:
23-09-1965
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Aerocamera B.V.
Auteursrechthouder:
Fotobureau Roel Dijkstra
Downloadbaar:
Nee
Afmeting:
24x24
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
VII-369-01-50 Luchtopname van de Maasvlakte, bij het Brielse Meer en Oostvoorne. De dam sluit het vroegere Brielse Gat af van de Noordzee. Uit het zuidoosten.
Nummer:
VII-369-01-50
Beschrijving:
Luchtopname van de Maasvlakte, bij het Brielse Meer en Oostvoorne. De dam sluit het vroegere Brielse Gat af van de Noordzee. Uit het zuidoosten.
Datering:
25-10-1966
Toegangsnummer:
4232
Collectie:
Collectie panorama en luchtfoto's
Vervaardiger:
Dick (D.) Lemcke
Auteursrechthouder:
Gemeente Rotterdam (Stadsarchief)
Downloadbaar:
Ja