Uw zoekacties: Beeldbank

Beeldbank

Hulp bij zoeken door beeld en geluid

Raadpleeg de website voor antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact met het Stadsarchief Rotterdam op bij andere vragen en opmerkingen, of wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt.

Indien er bij uw resultaat geen beeld aanwezig is, kan het zijn dat we deze niet online mogen tonen omdat deze nog niet gedigitaliseerd is of omdat deze auteursrechtelijk is beschermd.

Voor meer informatie over het bestellen van beeldmateriaal, kijk op onze website.

beacon
3 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
Erfgoedstuk
L-884  Werkzaamheden op en rond het Oostplein. Links de Oostzeedijk, op de voorgrond de Slaak, rechts de Goudsesingel. Op het plein de uitgebrande korenmolen De Noord. Op de achtergrond rechts de toren van de Laurenskerk, links het Witte Huis.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Erfgoedstuk
L-626  Diverse bouwactiviteiten op en rond het Oostplein met korenmolen de Noord. Gezien vanaf de Oostzeedijk richting Goudsesingel. Links rijdt een tram. Op de voorgrond een bouwkeet en de fundering van een nieuw gebouw. Helemaal rechts op de achtergrond de fabriek van C. Jamin.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
Erfgoedstuk
L-627  Bouwactiviteiten op het Oostplein met onder andere vrachtwagens, bouwketen en een kraanwagen. Gezien vanuit de Slaak. Rechts molen De Noord. Op de achtergrond van links naar rechts de Maasbruggen, het Witte Huis en de toren van de Laurenskerk.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie