Zoeken
47 zoekresultaten
sorteren op:
XXXIII-642-00-00-01-01-01
Inundaties door de Duitse bezetter langs de Bovendijk te Overschie.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
1975-446
De geïndundeerde woning van P.N. Bak aan de Bovendijk te Overschie.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
1975-444
Weilanden bij Overschie onder water. Geïndundeerde woning van A. Jongejan aan de Bovendijk 222 te Overschie.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
1975-443
Weilanden bij Overschie geïnundeerd als gevolg van Duitse verdedingsmaatregelen. Een hond op een nooddijkje achter de woning van de heer P.N. Bak aan de Bovendijk 222 in de polder Schieveen.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
348
Het terrein van destructiebedrijf Gekro aan de Bovendijk, voortgekomen uit de NV Overschiesche Land- en Tuinbouwmaatschappij. De naam van de voorganger is nog te lezen op de muur van het gebouw.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
347
Het terrein van destructiebedrijf Gekro aan de Bovendijk, voortgekomen uit de NV Overschiesche Land- en Tuinbouwmaatschappij. Op de schoorsteen staat de afkorting OLTM nog te lezen.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
346
Interieur van het destructiebedrijf Gekro, dat slachtafval en dode dieren (kadavers) verwerkt tot bijvoorbeeld diermeel of vet voor zeepbereiding.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
345
Interieur van het destructiebedrijf Gekro, dat slachtafval en dode dieren (kadavers) verwerkt tot bijvoorbeeld diermeel of vet voor zeepbereiding.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
344
Deel van het terrein van het destructiebedrijf Gekro aan de Bovendijk.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
343-2
Het kadaver van een paard ligt op zijn rug in een ruimte van het destructiebedrijf Gekro, dat slachtafval en dode dieren verwerkt.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie
343-1
Interieur van het destructiebedrijf Gekro, dat slachtafval en dode dieren (kadavers) verwerkt tot bijvoorbeeld diermeel of vet voor zeepbereiding.
Info
Klik op de afbeelding voor meer informatie