Uw zoekacties: Zoek in een film

Roets 25 ; Serietitel Uitgaan in Rotterdam

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Nummer:
BB-3493
Titel:
Roets 25 ; Serietitel Uitgaan in Rotterdam
Beschrijving:
- (Oom) Tom Vingerhoets en zijn dochter Anna in café Proost aan de Nieuwe Binnenweg over bezoekers van de Fles, schilderijen van Nico van Welzenes, café Oom Tom aan de Van der Takstraat, Nico van Bekkum als werkster, bezoek van Amerikaanse zeelui, collage van Vaandrager. Anna vertelt over haar nieuwe café op de Nieuwe Binnenweg.
- Ansje van Brandenberg in café Sorbonne aan het Haringvliet over haar carriere als televiseomroepster, Het Winkeltje, haar eerste jaren in Rotterdam, de Femina, opening door burgemeester Van Walsum, optredens in de Doelen met Louis van Dijk. NCRV-opnamen in het Winkeltje. Hotel Cosmo.
- 's Nachts op de Lijnbaan.
- Personeel van het Doelencafé aan het woord.
- Een onbekende Nederlandse band in Rotown aan de Nieuwe Binnenweg.
- Piet le Blanc in café Trotsenburg over optredens met Amerikaanse grootheden van de jazz in Mefisto Oude Binnenweg en Walhalla Katendrecht, in het Amsterdamse Carré, met Wim Sonneveld in Ahoy. Piet speelt.


- André van Duin en de Spelbrekers in een restaurant aan de Voorhaven over zijn jeugd in de Watergeusstraat,
jeugdhuis Piet Hein, Schiemond, films van Laurel en Hardy in de Rivièrahal, Odeon, Palace, Frans Vrolijk, Theo Moens, Albert de Booy, Pschorr, Rutecks.
- Loes Luca op het Samuel Mullerplein, haar jeugd aan de rand van Crooswijk en Kralingen, bezoek aan Exit, de Tudor bar, haar Amsterdamse jaren, alleen met moeder, Rotterdamse eerlijkheid.
Datering:
1987 - 15-02-1990
Toegangsnummer:
4023
Collectie:
Collectie Jop Pannekoek
Vervaardiger:
Jop (J.) Pannekoek
Auteursrechthouder:
Pannekoek Productions
Annotatie:
Ruwe opnames. Uitgebreide beschrijving van banden in map. Gemeentearchief heeft bijdrage geleverd in kosten en materiaal aan deze Roets produktie. Opnames en produktietijd in1988 en 1989.
Downloadbaar:
Nee
Speelduur:
01:47:36
Onderwerpen:
Kyvon, A. M.; Vingerhoets, Tom; Anna (A.) Vingerhoets; Doelencafé; Rotown (café/podium); Piet (P.) le Blanc (pseud. van Piet de Wit); Louise Diana Wilhelmina Catharina (Loes) (L.D.W.C.) Luca